De ce patutul transformabil este o alegere potrivita

A sosit momentul in care trebuie sa optezi pentru un patut pentru bebe si nu te poti hotari pentru un anumit model? In continuare iti vom prezenta avantajele unui patut transformabil si beneficiile de care te-ai putea bucura optand pentru un astfel de tip de patut.

In primul rand trebuie sa stii ca un astfel de patut este fabricat din lemn si poate fi utilizat din primele zile de viata ale bebelusului pana cand implineste varsta de 7 anisori. Astfel, achizitionand acest tip de patut nu va trebui sa iti mai faci griji pentru cativa ani. In schimb, un alt tip de patut este confectionat doar pentru o perioada limitata de timp.

patut transformabil1

 

Avantajele patutului transformabil

Perioada de utilizare

Precum am afirmat si anterior, un prim avantaj il reprezinta faptul ca acest patut poate fi utilizat o perioada mai lunga de timp si scuteste parintii te grija achizitionarii altor patuturi pe parcursul anilor.

Stabilitate

Luand in considerare ca este confectionat din lemn, acest tip de patut este stabil si nu exista riscul ca bebelusul sa se rastoarne chiar daca a invatat sa se ridice in fundulet. De asemenea, datorita faptului ca este transformabil, acest patut se poate ajusta in functie de greutatea si inaltimea copilului astfel incat sa adopte o pozitie comoda in timpul somnului.

Un design deosebit

Majoritatea patuturile transformabile au un design mai deosebit, motiv pentru care se potrivesc oricarui dormitor pentru copii. Din fericire, pe piata exista o serie de modele pentru care ai opta, fiecare avand o anumita culoare si este confectionat dintr-un anumit tip de lemn (stejar, fag etc).

Obiecte de mobilier

Un ultim avantaj al acestui patut este reprezentat de faptul ca dispune de cateva obiecte de mobilier pe care mai tarziu le poti detasa de patut si utiliza in mod separat. Astfel, anumite modele dispun de patutul propiu zis, masuta de infasat, dulap cu raft interior, ladita cu capac, sertare pentru depozitarea lucrusoarelor copilului etc.

Precum poti observa, patutul transformabil este chiar extrem de util si in cazul in care te-ai gandit sa il achizitionezi trebuie sa stii ca faci o alegere potrivita. Intr-adevar un astfel de patut presupune un cost mai mare, insa trebuie sa iei in considerare ca vei economisi bani datorita faptului ca il vei putea utiliza timp de mai multi ani.
patutbebe


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>